Bloggermann

Bloggermann

Nieuwtjes, berichtjes, lief dagboek

Op deze pagina hoop ik met enige regelmaat iets te posten.

Eigenlijk bedoeld voor berichtjes over fotografie, maar het blijkt in de praktijk hoofdzakelijk wat overdenkingen die ik anders op Facebook zou plaatsen.


Soms zeggen plaatjes meer dan woorden; dan moet je even >>>HIER <<< kijken.
Veel plezier, of klik weg :-)

tassenfetish ?

overdenkingenPosted by johnbornemann.com Mon, June 20, 2016 19:08:08
Wat ooit uit een stukje structuur en gemak was bedoeld lijkt uit de hand te lopen.

Wanneer ik ga fotograferen, pak ik de fototas waar alles in zit. Ik hoef niet na te denken of ik iets vergeet; het zit in de tas. Onverwacht naar de sauna? Dan kan ik zonder na te denken de sauna tas pakken, waar alles in zit voor een ontspannen dagje: badjas, handdoeken, slippers, kortingskaart. Alles kant en klaar, niet denken of ik alles wel bij me heb.
Voor een lange wandeling heb ik weer een andere tas klaar staan, waar ik alleen nog maar eten en drinken in hoef te doen. De solar oplader om de mobiel onderweg op te laden hangt er al aan, ik laat weinig aan het toeval over.

Zo gaat het ook met andere tassen. De schooltas met alles wat ik op mijn werk nodig heb, heb ik moeten vervangen door een grotere omdat we net een laptop van de werkgever hebben gekregen en ik niet iedere dag met twee tassen op pad wil. Ook moeten er meer brooddoosjes in de tas: doosje voor tussendoortje, afsluitbare pot voor yoghurt en fruit, doosje voor het brood.

Wanneer ik ga sporten zitten handdoek, sportkleding, sportschoenen, hartslagmeter en sportschoolpasje al in de tas. Zo meteen heb ik nachtdienst bij de Pallieterburght. Ook de tas met pyama, schoon ondergoed en sokken, toiletspullen en telefoonoplader staan klaar.

Over gestructureerd? Lui? Fetish? Geef het maar een naam, het gaat mij om het gemak.

O, ja. Ik ga zo een nachtdienst doen, morgen werken en direct uit het werk naar de sportschool. Dat betekent dat ik zo met drie tassen de deur uit moet. Tja, je moet er wat voor over hebben.