Bloggermann

Bloggermann

Nieuwtjes, berichtjes, lief dagboek

Op deze pagina hoop ik met enige regelmaat iets te posten.

Eigenlijk bedoeld voor berichtjes over fotografie, maar het blijkt in de praktijk hoofdzakelijk wat overdenkingen die ik anders op Facebook zou plaatsen.


Soms zeggen plaatjes meer dan woorden; dan moet je even >>>HIER <<< kijken.
Veel plezier, of klik weg :-)

vakantie

overdenkingenPosted by johnbornemann.com Sat, July 09, 2016 11:10:56
Eindelijk, de poort van de school achter me gelaten. Na een hectische week zit het schooljaar er weer op. De jaarlijkse drukte in de laatste schoolweek werd nog iets opgevoerd doordat tussen de bedrijven door er ook nog een nestje installateurs door de school liepen die druk bezig waren met de voorbereidingen van drie verbouwingen.

Lokalen moesten leeg, een mediatheek met honderden boeken ontmanteld en ook mijn eigen werkplek moest er aan geloven; die is er nu niet meer. Gelukkig heeft iedereen een laptop gekregen, zodat ik in ieder geval nog ergens kon werken.

Duizenden boeken zijn door mijn handen gegaan; gecontroleerd, gesorteerd, opgestapeld en geteld én ik ben ruim 400 kluissleutels rijker.

Van mijn voedingsschema is deze week niet veel gekomen; in de hectiek was het bijna onmogelijk om de 2,5 uur tijd te maken om even iets te eten. Na een werkdag van 13 uur heb ik geen zin om te koken en de BBQ op het personeelsuitje voorzag niet echt in een menukaart voor lijnende mensen.
Nee, deze week maar minimaal afgevallen, maar volgens de statistieken ben ik opeens wel van een normale bloeddruk naar een hoge bloeddruk geëvolueerd.

Moe, moe en nog eens moe, zelfs te moe voor een tweede rondje Milon Cirkel. Vandaag doe ik niets. De boodschappen zijn gedaan, de was hangt te drogen en de bos bloemen die ik gister heb gekocht om mijn sikkeneurige bui te compenseren, heb ik net uit de folie gehaald. Ik ben er klaar voor: een dag lui op de bank, vanmiddag een wandeling in de zon en vooral niets moeten.

Het hoofd leegmaken en het lijf laten rusten, dan kan maandag de vakantie beginnen.