Bloggermann

Bloggermann

Nieuwtjes, berichtjes, lief dagboek

Op deze pagina hoop ik met enige regelmaat iets te posten.

Eigenlijk bedoeld voor berichtjes over fotografie, maar het blijkt in de praktijk hoofdzakelijk wat overdenkingen die ik anders op Facebook zou plaatsen.


Soms zeggen plaatjes meer dan woorden; dan moet je even >>>HIER <<< kijken.
Veel plezier, of klik weg :-)

Puur geluk

overdenkingenPosted by johnbornemann.com Wed, August 24, 2016 21:25:10
Het record sauna bezoeken is de afgelopen maanden weer verbroken. Ik weet niet waarom, maar ik heb veel meer dan vroeger de behoefte aan niets. Niets anders dan nergens aan denken, gewoon genieten.
Me dompelen in een zee van warmte en rust en als het even kan buiten in het zonnetje lui op een zonnebed. Vandaag was het weer zo'n dag van lui genieten. Liever had ik me laten strelen door zachte liefdevolle vrouwenhanden, maar de warme zonnestralen waren een redelijk alternatief.

Na een saunarondje lag ik opeens buiten in een hangmat, zacht schommelend in de zon. Dan gaan de gedachten terug naar de keren dat ik in de tuin in de hangmat zacht wiegde. Soms alleen, soms heerlijk met z'n tweetjes. Puur geluk.

Dat gevoel van geluk is niet afhankelijk van een warme zomerzon. Genietend van dat zelfde zonnetje herinner ik me opeens weer die middag, samen in de tuin. Blote huid slechts gescheiden door de grote waterdruppels van een zomerse stortbui.
Een streling, een kus. Puur geluk.