Bloggermann

Bloggermann

Nieuwtjes, berichtjes, lief dagboek

Op deze pagina hoop ik met enige regelmaat iets te posten.

Eigenlijk bedoeld voor berichtjes over fotografie, maar het blijkt in de praktijk hoofdzakelijk wat overdenkingen die ik anders op Facebook zou plaatsen.


Soms zeggen plaatjes meer dan woorden; dan moet je even >>>HIER <<< kijken.
Veel plezier, of klik weg :-)

ik kan het niet laten

fotoshootsPosted by johnbornemann.com Sun, November 20, 2016 18:11:34

Het laatste jaar fotografeer ik nauwelijks nog fotomodellen. Niet omdat het niet leuk is, maar gewoon omdat ik andere vormen van creatieve fotografie wil ontdekken. Ook wil ik deze winter, voor zover die nog komt, een cursus Photoshop gaan volgen.


Toch kon ik het niet laten om deze week nog een fotoshoot te doen. Net als bij de vorige shoot zeg ik weer ook nu weer: “voorlopig de laatste”. Al een hele poos stond er nog een kleishoot op mijn wish-list. Wanneer je dan onverwacht een ruimte hebt om te fotograferen én een mooi model wat haar blote rug in wil laten smeren met groene klei, begint het fotografenbloed weer door de aderen te kolken.


Er stond ook al een poosje een oude Co2 blusser klaar, dus die ging ook mee naar de shoot. Met groot respect voor het model dat opeens onder een laag groene klei zat die koud aanvoelde en ook nog eens werd afgekoeld door de koude luchtstroom van de blusser, werd het een leuke shoot.

Beetje crea-Bea; serieus poseren, met de lampen spelen en tussendoor een kopje thee, chocolaatjes en een gezellig kletspraatje. Toch niet vreemd dat ik in het voorjaar toch weer lekker modellen ga fotograferen?

En ja, ik vind de foto’s geslaagd en ik kon meteen een beetje Photoshoppen op een stormachtige zondagmiddag.

Foto’s zijn te bekijken op mijn website