Bloggermann

Bloggermann

Nieuwtjes, berichtjes, lief dagboek

Op deze pagina hoop ik met enige regelmaat iets te posten.

Eigenlijk bedoeld voor berichtjes over fotografie, maar het blijkt in de praktijk hoofdzakelijk wat overdenkingen die ik anders op Facebook zou plaatsen.


Soms zeggen plaatjes meer dan woorden; dan moet je even >>>HIER <<< kijken.
Veel plezier, of klik weg :-)

Valentijnskaartje

overdenkingenPosted by johnbornemann.com Tue, February 07, 2017 21:44:06

Was het vroeger alleen in mijn herinneringen leuker, of was het écht zo? Het digitale tijdperk was nog niet aangebroken en in het Oud Beijerland van toen was zelfs een heuse kaartenwinkel. In die tijd had ik altijd wel kaarten in huis, maar het was leuker om de kaart te zoeken speciaal voor dát moment en voor die éne persoon.

Die tijd van een kaartje kopen, postzegel plakken en een stukje wandelen om de kaart op de bus te doen is al lang voorbij lijkt het. Nu pikken we een plaatje van het internet dat we op facebook zetten, mits er gratis wifi is natuurlijk; het mag immers niets kosten. Je kunt één berichtje posten van alle honderden “vrienden”; lekker persoonlijk.

Ooit was ik iedere dag smoorverliefd. De tijd van kaartjes sturen was voor mij inmiddels ook wel voorbij, maar ik vond het heerlijk om (zeker met Valentijn) mijn liefde kenbaar te maken met een bos mooie bloemen. Hoe mooi de bos ook was, die schoonheid verbleekte bij de glimmende ogen en mooie lach van de ontvanger. Dát Valentijns gevoel had ik zelfs wanneer ik een mooie bos liet bezorgen; anoniem natuurlijk, want zo hoort het.

Inmiddels is Valentijn uit mijn leven verbannen om nooit meer terug te komen. De zoete herinneringen koester ik veilig achter slot en grendel. Niets zal ook maar een beetje in de buurt komen van wat ik verloor, dus zoeken heeft geen enkele zin.

Voor 14 februari wens ik alle geliefden een vurige opleving van de liefde toe. Gééf! Aandacht, een kaartje, een presentje, die oprecht warme kus, maar vooral jezelf, want daar is die ander verliefd op geworden.

Dit jaar stuur ik geen kaartje en zal er ook geen krijgen van Valentijn, dus heb ik er zelf maar een paar gemaakt. >>KLIK<<