Bloggermann

Bloggermann

Nieuwtjes, berichtjes, lief dagboek

Op deze pagina hoop ik met enige regelmaat iets te posten.

Eigenlijk bedoeld voor berichtjes over fotografie, maar het blijkt in de praktijk hoofdzakelijk wat overdenkingen die ik anders op Facebook zou plaatsen.


Soms zeggen plaatjes meer dan woorden; dan moet je even >>>HIER <<< kijken.
Veel plezier, of klik weg :-)

Prinsessen op kasteel de Haar

fotoshootsPosted by johnbornemann.com Sat, April 08, 2017 08:46:55

Dit jaar wachten er prinsessen op me in Haarzuilens. Ooit kwam ik bij dit kasteel mijn echte prinses tegen, maar op 29 april komen er Disney prinsessen. Ik heb een afspraak met 8 elfjes. Ik ben benieuwd wie ik aan ga treffen op dit 25e Elfia evenement.

Een paar jaar geleden ben ik er ook eens geweest voor “levitation” fotografie. Personen lijken dan te zweven en dat is bij elfjes nou ook weer de bedoeling. Elfia is een leuk evenement waarbij je als fotograaf nooit lang hoef te wachten op gewillige modellen.

Iedereen heeft veel aandacht besteed aan kleding en schmink en wil graag op de foto. Eens kijken hoe het dit jaar gaat. Alleen de regen kan roet in het eten gooien, maar dat zien we dan wel weer; aan het publiek of aan de fotograaf zal het niet liggen.

Behalve met elfjes en andere Disney figuren hoop ik in de meivakantie ook nog een heel andere fotoshoot te doen: met fitness instructrices op een autosloperij. Genoeg te fotograferen en te photoshoppen in deze vakantie dus. Ik zie er weer naar uit.>>>KLIK<<< voor meer foto's