Bloggermann

Bloggermann

Nieuwtjes, berichtjes, lief dagboek

Op deze pagina hoop ik met enige regelmaat iets te posten.

Eigenlijk bedoeld voor berichtjes over fotografie, maar het blijkt in de praktijk hoofdzakelijk wat overdenkingen die ik anders op Facebook zou plaatsen.


Soms zeggen plaatjes meer dan woorden; dan moet je even >>>HIER <<< kijken.
Veel plezier, of klik weg :-)

Meer zomerse shoots

fotoshootsPosted by johnbornemann.com Sat, July 25, 2015 10:18:36
Ja, op de zonnige dagen die deze zomer tot nu toe heeft gekend ben je als (hobby) fotograaf natuurlijk verplicht om zomerse foto's te maken van vrouwelijk schoon.
Met een groepje modellen en drie fotografen hebben we een middagje gefotografeerd op het strand bij Monster. Geen gemakkelijke klus met de harde zon die middag, maar uiteindelijk tevreden over het resultaat. (meer foto's)

In de schaduw van het park was het al een stuk gemakkelijker fotograferen. Met een model als Eva is het gemakkelijk om ontspannen door het park te wandelen en in een korte tijd wat leuke plaatjes te schieten. (inderdaad, de zelfde Eva van de strandshoot smiley

Tenslotte in de avonduren nog een korte shoot met Daphne. Net 17 jaren jong en haar eerste fotoshoot onder het toeziend oog van tante, broertje, zusjes en nichtje.

Geen idee of ik deze zomer nog meer zonnige shoots ga doen. Het ziet er zo gemakkelijk uit, maar het is hard werken wanneer de zon te fel en de schaduw te donker is.

Net zo leuk als de contacten met de modellen en het fotograferen is ook het nabewerken van de foto's. Soms alleen wat kleine aanpassingen in contrast, helderheid of kleur en soms een uurtje spelen met wat filters in Photoshop, zodat je het onderstaande resultaat krijgt:

Ja, het blijft een leuke hobby smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.