Bloggermann

Bloggermann

Nieuwtjes, berichtjes, lief dagboek

Op deze pagina hoop ik met enige regelmaat iets te posten.

Eigenlijk bedoeld voor berichtjes over fotografie, maar het blijkt in de praktijk hoofdzakelijk wat overdenkingen die ik anders op Facebook zou plaatsen.


Soms zeggen plaatjes meer dan woorden; dan moet je even >>>HIER <<< kijken.
Veel plezier, of klik weg :-)

goed doel gezocht

overdenkingenPosted by johnbornemann.com Mon, November 06, 2017 21:46:31
Na ruim drie jaar als vrijwilliger te hebben gewerkt in de Pallieterburght stopt het er nu voor mij. De kleine huislijke en kleurrijke vestiging in Capelle aan den IJssel gaat verhuizen naar het grote witte Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. Waar ik eerst lopend vanuit mijn werk naar de Pallieterburght kon, moet ik nu reizen naar hartje Rotterdam.

De invulling voor de vrijwilligers wordt ook anders. Niet meer koken of een wasje weg strijken; geen kleine klusjes of de koffiemachine uit elkaar halen en schoonmaken.
Misschien wat egoïstisch van me, maar ik voel me het prettigst als ik gewoon onzichtbaar op de achtergrond dingen kan doen waar een ander blij mee is en dat zal er in Rotterdam niet meer bij zijn.

Ook zieke baby's moeten leren op hun buik te rollen en spelend de wereld ontdekken, zich lichamelijk te ontwikkelen net als een gezonde baby, maar die taak stopt nu voor mij. Waarschijnlijk ga ik het wel erg missen om een ziek huilend kind te kunnen troosten en in slaap te knuffelen. Ik ben er nog niet uit wie daar meer van heeft genoten; de baby's of ik. Met veel plezier kijk ik terug op die periode.

Nu neem ik even een korte pauze en daarna ga ik eens op zoek naar een ander goed doel waar ik me in kan zetten. Er lijkt een grote vraag naar vrijwilligers, dus dat zal wel goed komen denk ik.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.