Gastenboek

Spontane Fotoshootfotomodellen

Posted by Sylvia 12 Sep, 2017 20:43:12

Kleine 14 dagen geleden een zeer leuke shoot gehad met John. We zouden een fitness shoot doen en wat met mijn eigen latex-ontwerpen. John is een goede fotograaf met zeer mooie eindresultaten. John is erg rustig. Vriendelijk en neemt de tijd.
De shoot met de Harley is mijn absoluut mijn favoriet en een paar fitness foto's die binnen zijn gemaakt. Ik voel mij prachtig. John bedankt!!
SylviaBlog imageBlog imageBlog image

Shoot spookhotelfotomodellen

Posted by Bennie 16 Aug, 2017 21:28:13

Mijn vrouw Lucy en ikzelf hebben 9 aug 2017 een leuke shoot gehad met John in het spookhotel te Mechelen. De shoot zelf verliep in een heel ontspannen sfeer. John weet heel duidelijk waar hij mee bezig is en gaf ook goed aanwijzingen voor de poses. We kregen al supersnel eerste resultaten, waar andere fotografen soms weken of maanden mee wachten. De afgewerkte foto's zijn supermooi, alhoewel we mooie resultaten verwachten waren ze nog ver boven onze verwachtingen! Ondanks de verre afstand (200km) hopen we nog eens te kunnen samenwerken. Thanks John! smileyBlog imageBlog imageBlog image

Fijne shootfotomodellen

Posted by Lauricia 20 Jul, 2017 20:28:48

Ik heb dinsdag een hele leuke shoot gehad. Hoewel ik nog geen ervaren model ben zijn de foto's alsnog erg mooi geworden dankzij John. Ik vond het erg fijn hoe het gegaan is, hij stelde me zeer op mijn gemak en ik vond het leerzaam. Nogmaals bedankt voor de prachtige foto's en leuke samenwerking. Ik hoop op een vervolg!

Liefs,
Lauricia


>> meer foto'sAl even geleden maar top!!fotomodellen

Posted by Sacha 09 May, 2017 13:28:33


Ondertussen aantal wat maandjes geleden samen geshoot maar is het vermelden van een positief bericht nog steeds waard!

Na een goed uitgewerkt plan wat van te voren was besproken alle afspraken netjes na gekomen en zeer fijne professionele samenwerking!

John benadert je op een open, eerlijke en vriendelijke manier. De sfeer was prettig en ontspannen en ondanks dat we elkaar nog niet kenden voelde alles goed vertrouwd.

Ook de resultaten mochten er zijn. John bedankt!

Blog image
Website Sas


Fitness fotoshoot op een autosloperijfotomodellen

Posted by Jennifer Kaffa 07 May, 2017 21:24:33

Hoi allemaal,

Ik heb afgelopen donderdag weer een super leuke fotoshoot met John gehad. Dit is nu al mijn 3de shoot met hem samen. En elke keer verrast hij mij weer met de resultaten van de shoot. Zodat ik toch wel tegen mezelf kan zeggen dat ik trots kan zijn!

John is een hele aardige, vriendelijke en enthousiaste man en ook heel fijn om mee samen te werken. Hij kijkt altijd eerst naar het model en bedenkt dan wat het beste bij diegene past. Hij staat ook open voor eigen ideeën!

Ik zou wel iedere shoot samen willen doen. ;)

Tot snel,

Jennifer KaffaLijkt het je leuk om me te volgen en zo meer foto's van de shoot en zelf gemaakte foto's te kunnen bekijken. Dan kan dat via
Facebook - Jennifer Kaffa
Instagram - Jenkaffaxmeer foto's >>>


fotoshoot in suitefotomodellen

Posted by Shelley Baptiste 03 Mar, 2017 13:53:24

Een mooie suite, ontspannen sfeer en gave ideeën.

Wij kennen elkaar ondertussen en hebben elkaar altijd wat te vertellen.

John is enthousiast , relaxt en gezellig.

een goede fotograaf met fijne ideeën, tot as zomer!

liefs
Shelley
Zwangerschapsfotoshootfotomodellen

Posted by Carmen 13 Feb, 2017 04:05:44

Na meerdere fotoshoot te hebben gedaan met John ben ik altijd tevreden met de foto's! Dit keer mijn zwangerschaps fotos bij hem laten doen.
Heel vertrouwelijk en goed gevoel gaf hij mij tijdens deze shoot. Ik zal zeker in de toekomst af en toe een shoot bij hem doen.

Blog image


fotoshoot fotomodellen

Posted by Sensa Nome 18 Jan, 2017 22:10:06

De samenwerking met John is erg fijn en ontspannen. Hij is iemand die zich aan zijn woord houdt en eerlijk is. Na afloop heb je een positief gevoel én mooie foto’s. smiley


John heel erg bedankt voor alles. Blog image

Fotoshootfotomodellen

Posted by Sheila 20 Nov, 2016 19:00:58

Beste John,

Bedankt voor de leuke fotoshoot. Ik ben erg tevreden met de foto's. Super samenwerking heel ontspannen. Zou graag nog een keer met je samenwerken.

Groetjes

Sheila
reportagefotoshoot fotomodellen

Posted by Shelley Baptiste 16 Nov, 2016 18:33:20

lieve allemaal,

Ik als veel gevraagd model en playmate in binnen en buitenland werk dagelijks met fotografen.

John weet wat hij doet, is gezellig, vrolijk en te vertrouwen.
Dank voor de fijne samenwerking John!

lieve groeten

Shelley

volg me op FACEBOOK, MODELMAYHEM of INSTAGRAM

reportage